Reviews

Beoordelingen Buist Auto

8,7 met 148 beoordelingen
  • 8,9
  • 8,8
  • 8,6

Beoordeeld door: Aalbert Van Altena

13-09-2017
9,7

gemiddelde:
9,7
Beschrijf uw ervaring:
Deskundig, betrouwbaar en goede service

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

13-09-2017
6,7

gemiddelde:
6,7
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Mic De Bergh

12-09-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Ivar is super vriendelijk en komt zijn afspraken altijd na. Dat maakt dat een ieder met een gerust hart een voertuig kan aanschaffen.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

12-09-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Het was voor ons een behoorlijk eind rijden vanuit huis, maar zeker de moeite waard. De auto stond er nog mooier bij dan beschreven was. Klein bedrijf, prettig vriendelijke ontvangst, zeer toegankelijk.
Niet onbelangrijk....'afspraak is afspraak'.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Teun V

12-09-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Tot nu toe heel goed. De bij Buist aangeschafte auto krijgt nog een garantie reparatie. Ik ga er van uit dat dit goed wordt verholpen.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dennis Boon

11-09-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Garage Buist weet wat voor auto's ze verkopen. Goede occasions met een tikkeltje extra. Ze waren eerlijk en duidelijk. Mijn nieuwe (gebruikte) auto bevalt me tot op heden uitermate goed. Aanrader om eens te gaan kijken.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Anneke Joon

10-09-2017
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Tineke Smit

08-09-2017
7,3

gemiddelde:
7,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Marcel Van roeden

08-09-2017
7,7

gemiddelde:
7,7
Beschrijf uw ervaring:
Prima lekker duidelijk

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Jos Jenneboer

08-09-2017
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Een prachtige auto gekocht daar en heel goed geholpen.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rikus Hegen

08-09-2017
7,7

gemiddelde:
7,7
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Robbert Land

08-09-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Lekker normaal en geen poespas.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Hans Ter Wielen

08-09-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Zeer plezierige ervaring om hier een auto te kopen en op te halen.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Jcf muller Muller

26-08-2017
6,3

gemiddelde:
6,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Jack Tempel

24-08-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Fijne auto gekocht en ook met een kleine reparatie onderweg in Duitsland goed afgehandeld.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

31-07-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: René Blomsma

21-05-2017
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Goede eerste indruk en is ook zo gebleven. Vlotte soepele overeenkomst gesloten.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Ed Effendi

19-05-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Zeer toegankelijk bedrijf met vakkundig personeel. Wij voelen ons als klant serieus genomen!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Erik

24-04-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Goede en heldere communicatie. Mankeerde een klein dingetje aan de auto maar is keurig opgelost.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: René Hessels

10-04-2017
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rinus Huizinga

10-04-2017
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Betsie Lanting

09-04-2017
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Dunnink

09-04-2017
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rick Staal

08-04-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Prima. Auto's zijn schoon. Nette aflevering van gekochte auto.
Nieuwe voorbanden en distributie riem.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: J Van der Heul

06-04-2017
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Wij hebben een eerlijk en oprecht gevoel van dit bedrijf, prima service en naar onze smaak goede, leuke auto's

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Medema

05-04-2017
9,7

gemiddelde:
9,7
Beschrijf uw ervaring:
Een super service. Onderhoud zoals het moet. Komen afspraken na zoals beloofd. Gastvrije en vriendelijke mensen aan wie wij onze auto graag toevertrouwen. Van harte aanbevolen!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Remco Lub

08-03-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Super bedrijf!!

Dik tevreden over de service en afhandeling.

Op internet zagen we een rode Opel insignia alleen stond deze in Assen. Normaal zou ik dat te ver vinden voor het uit zoeken van een auto. Zelf komen we namenlijk uit Enkhuizen. Gelukkig zijn we er wel heen gegaan. Deze auto is gewoon anders dan de standaard Opel insignia,s en daar zagen we nog veel meer mooie auto's staan. Buist auto's staat bekend om mooie speciale auto's.

Na een klein dingetje aan onze auto. ( stoelverwarming en wiellager) Heeft Buist auto's dit super opgelost. En zelfs speciaal vervoer geregeld van af het station in Assen

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Sander Hagedoorn

25-01-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Supergoed geholpen en snelle levering!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Cor Verkade

09-01-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Een nette een eerlijke service. Ook na de aankoop/inruil van de auto ben ik nog meer dan welkom voor (vrijblijvende) adviezen en andere zaken.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Annie Vedder

19-12-2016
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Prima bedrijf met klantvriendelijke medewerkers.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Harm Haasjes

18-12-2016
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter & Joyce Sijbring

17-12-2016
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Ontzettende fijne sfeer, eerlijk en oprecht. Fijn zaken doen! Als het aan ons ligt kopen wij volgende keer weer een Buist auto! We zijn er ontzettend wijs mee!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Steven Schimmel

17-12-2016
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Heel plezierige mensen. Auto in goede staat. Erg tevreden!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: E. Wolds

04-11-2016
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Anne Roskam

04-11-2016
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Remco Lub

04-11-2016
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Fijn bedrijf
Goed gesprek en eerlijk advies.
Wij zijn erg tevreden met onze aankoop van een Opel Insignia.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

04-11-2016
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rolf Anneveldt

04-11-2016
7

gemiddelde:
7
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Johan Tilburg, van

18-08-2016
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Onze ervaring is super. Wij bevelen het bedrijf niet voor niets aan bij andere mensen omdat wij altijd goed geholpen worden.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Harry Renting

08-08-2016
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb geen verstand van auto's dus moet ik het doen op basis van (goed) vertrouwen. Yvar is een zeer plezierig, eerlijk en oprecht iemand die geen troep wil verkopen. Hij heeft een eerlijk verhaal over de auto. Hij vertelt alles eerlijk en staat samen met zijn collega voor betrouwbaarheid. Als ze er zelf niet uitkomen zorgen ze er voor dat de specialist wordt ingeschakeld. Kortom; een aanbevelingswaardig bedrijf.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Denies Kor

08-08-2016
6,7

gemiddelde:
6,7
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Riet Van Kesteren

03-08-2016
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Jolien Faber

01-08-2016
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Super ervaring. Klantvriendelijk, servicegericht en doen eer aan hun slogan.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Cindy Van de Ven

31-07-2016
7,7

gemiddelde:
7,7
Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Astrid Van Putten

30-07-2016
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Fijn geholpen!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: W. Hoeve

30-07-2016
7,3

gemiddelde:
7,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Oosterloo

30-07-2016
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Onlangs de 6e auto op rij bij Buist-auto''s gekocht. Aller vriendelijkst ontvangst, geen opdringerige verkoper, alle rust om de auto te bekijken en een proefrit te maken.
En, ook niet onbelangrijk, je krijgt een goede prijs voor je auto.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Erik Henkelman

30-07-2016
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Ik ervaar Buist Auto's als heel klantvriendelijk, flexibel, goede service en verstand van zaken. Inmiddels hebben we meerdere auto's gekocht bij Buist Auto's en houden we de auto's daar ook altijd in onderhoud. De sfeer is ongedwongen en prettig.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Oosterloo

23-07-2016
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:
Ivar heeft een juweel van een auto ingekocht en aan mij verkocht.
Super blij mee, en dat voor de zesde aankoop op rij bij Buist auto's.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Erik Davids

07-06-2016
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Goed geadviseerd bij onze 2e auto! Bedankt

Ik zou Buist Auto aanbevelen!