Garage

Garage in Gieten voor onderhoud, reparatie en APK

Een garage in Gieten voor allround autoservice. Dat is Buist Auto’s. Dankzij onze kennis en de aanwezigheid van alle benodigde gereedschappen en apparatuur kunt u bij ons universeel garagebedrijf terecht voor onderhoud, reparatie en APK van alle merken auto’s.

Uw garage, klantvriendelijk en laagdrempelig

Bent u klant bij ons dan kennen wij u. En dan weet u dat u altijd zo maar even binnen kunt lopen. Wij staan u vriendelijk te woord en helpen u graag, zo mogelijk zelfs direct. Vakmanschap staat voorop, onze monteurs zijn specialisten en liefhebbers, geschoold en ervaren. En in onze werkplaats vindt u de modernste gereedschappen en diagnose apparatuur voor alle gangbare merken auto’s.

APK keuring

APK keuring nodig? Voor de officiële autokeuring inspecteren wij uw auto. U krijgt van ons een realistisch overzicht van de eventuele reparaties die nodig zijn om uw personenauto of bedrijfswagen APK goed te keuren. En desgewenst brengen wij u ook graag een offerte uit voor deze reparaties.

Kleine beurt en grote beurt

Moet uw auto voor een kleine beurt of grote beurt? Wij verzorgen het snel en gedegen. Vakkundig voeren wij beurten en eventuele reparaties uit.

Vervangend vervoer en gratis haal- en brengservice

Voor onze klanten in Gieten en directe omgeving bieden wij gratis haal- en brengservice. Ook kunt u gebruikmaken van onze gratis leenfiets. Vervangend vervoer bieden wij ook in de vorm van onze fraaie Fiat 500C, tegen geringe vergoeding. Als u deze reserveert bij het maken van de afspraak, zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaar staat.

Winterbanden en zomerbanden

Uw winterbanden of zomerbanden monteren wij graag. En na uw bandenwissel slaan wij de autobanden desgewenst voor u op. Zo liggen ze thuis niet in de weg, is het opslagklimaat altijd perfect voor uw banden en liggen ze bij de bandenwissel klaar voor montage. Voor het wisselen van de autobanden – met of zonder opslag – betaalt u een gering jaarlijks tarief.

Auto accessoires

Accessoires voor uw auto leveren en monteren wij voor alle automerken en -modellen. Denk hierbij aan Trekhaken, Cruise control, Stoelverwarming, Navigatie en Carkits.