Reviews

Beoordelingen Buist Auto

8,8 met 200 beoordelingen
  • 8,9
  • 8,8
  • 8,6

Beoordeeld door: Arjan Suurd

13-01-2019
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Goede ervaring. Snel en voor zaken gedaan

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: HJ Lammers

09-01-2019
9,7

gemiddelde:
9,7
Beschrijf uw ervaring:
Leuke, normale verkopers. Goede service, kennis van zaken. Nemen se tijd voor je en lekkere koffie!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rinze Koning

05-01-2019
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerry A.

29-12-2018
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk, correct, en eerlijk

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Reinder Van Rein

24-12-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Prettig, lekker informeel en duidelijk

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Anja Ottens

21-12-2018
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:
Goede service en deskundig advies

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Patrick Noorlander

21-12-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Marco Gomes

20-12-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Geweldige vakman, een top bedrijf. Tot in de puntjes geregeld, zeker ook met gebruikte auto's. Buist gaat voor kwaliteit. Ik zou zo weer een auto willen kopen, maar heb er net 1 bij hen gekocht.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: René Spiering

19-12-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: D. De Vries

17-12-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een jonggebruikte auto gekocht bij dit bedrijf. Ruime voorraad, aardige medewerkers en een vlotte reactie op de mail, erg goede ervaring!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Menno Huizinga

20-11-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

20-11-2018
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een superfijne tweedehands auto bij Buist gekocht voor een goede prijs. De service nadien (met nog een paar extra banden) was fantastisch!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rik Andries

19-11-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Top service en reeel!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

19-11-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Wij hebben wederom gekozen voor Buist Auto’s!
Wij kiezen voor Buist vanwege het totaal plaatje.
De juiste service in de werkplaats en de correcte behandeling in de showroom.

Ga zo door mannen!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

19-11-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Ontzettend vakkundig en meedenkend. Ivar is op zoek gegaan naar een auto voor mij en heeft geheel rekening gehouden met mijn wensenlijstje.
Ook voor onderhoud kan ik er altijd terecht. Ben super tevreden.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Alexander De vries

04-11-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Janny R. Borst

25-10-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Heel prettig geholpen

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Patrick Van Mil

25-10-2018
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Pascal Pieterman

25-10-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerard Swint

16-10-2018
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:
Uitstekende service, diverse goede gebruikte auto's

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Jcj Eerland

12-10-2018
7,3

gemiddelde:
7,3
Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk en behulpzaam, Vind het jammer dat ik nu al (13000km ) naar ander banden moet gaan kijken omdat er te weinig profiel op zit. Als je halfjaar garantie heb op zo jongen auto dat dan al 2 banden moet vervangen. Dat pas niet bij een BOVAG garantie bedrijf.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Evert Kuipers

10-10-2018
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:
Uitstekend autobedrijf. Goed geholpen, keurig voorkomen en nog steeds bijzonder tevreden met mijn aankoop.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: H. Janssen

09-10-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Wederom een prachtige en betrouwbare auto gekocht bij Buist Auto’s. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Bart Grezel

08-10-2018
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: B S

03-10-2018
1

gemiddelde:
1
Beschrijf uw ervaring:
Zeer slecht ervaring met Buist auto's. Kia Ceed gekocht met garantie. Meteen na het ophalen al een flinke storing in de auto. Tot twee keer toe was de garage niet kundig genoeg om dit probleem te vinden en te repareren. Uiteindelijk hebben we de auto terug verkocht (met flink verlies) omdat we het vertrouwen kwijt waren in de auto en de garage. Slechte communicatie en afspraken worden niet nagekomen.

Ik zou Buist Auto niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Annet Nobbe

22-08-2018
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:
Prima, zeer tevreden en deskundig

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: B.J Van Dijk

18-08-2018
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:
Het was de eerste keer dat ik met auto Buist zaken heb gedaan en heeft bij mij een zeer goede indruk achterge-
laten.Ik ben rustig benadert nadat ik zelf eerst even rustig heb kunnen rondkijken.Mijn vragen zijn naar mijn mening eerlijk beantwoord, dus niet van die vage verhalen dat je denkt van het zal wel.
goede prijs voor mijn inruil, vlotte afhandeling voor aflevering. klasse!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

18-08-2018
7,7

gemiddelde:
7,7
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dave Hakkert

17-08-2018
9,7

gemiddelde:
9,7
Beschrijf uw ervaring:
Prima!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Marc Vincken

15-08-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: David Bremer

14-08-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Irma

14-08-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Mooie jonge auto's heeft hij staan. Echt een aanrader voor iemand die opzoek is naar een betrouwbare jonge occasion.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

14-08-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Super professionele behandeling netjes en vriendelijk , aanrader

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Berry Z

29-04-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Polen

28-04-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-04-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Meedenkend met de vraag, onderhandelen met respect en uiteindelijk een deal waar we allebei tevreden mee zijn.
en na bijna 4 maanden en ruim 10.000 km, nog steeds tevreden met de aankoop

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Trenning

25-04-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Keurig behandeld eerlijk open en als je binnen stapt voel je de huiselijke en ongedwongen zweer.
Alles bij elkaar een fijn en eerlijk bedrijf.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Ben Dekens

25-04-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Albert van den Bos

25-04-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rob en Annet De Jager

19-03-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Prettig ontvangst zonder blabla. Service niets op aan te merken. De auto is prachtig, zijn we zeer tevreden mee. Het afhandelen van enkele krasjes, slechte ruitenwissers is prima afgehandeld. Kortom zeker een aanrader.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Judith Koobs

26-02-2018
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:
Goede uitleg van de auto van tweede hands auto. Snelle service uitlevering van de auto. Handig dat de auto daar ook in onderhoud kan met vervangende auto mocht dit nodig zijn.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Eric Loderus

09-02-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: G Huisman

05-02-2018
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Co Schavemaker

05-02-2018
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Wij kenden het bedrijf niet. Bij navraag bleek het om een goed lopend bedrijf te gaan waardoor wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan.
Een mooi berijf met mooie auto's.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Erik Henkelman

05-01-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Altijd zeer vriendelijk en goed geholpen. Dit keer een zoekopdracht gegeven voor een andere (gebruikte) auto. Ze hebben de juiste auto gevonden binnen niet al te lange tijd. Gedurende het traject zijn we altijd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Michel Ladurner

22-12-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Onze eerste indruk was meteen goed. De auto waar wij in geintresreed waren hebben wij op onze gemak in de showroom kunnen bekijken. Verdere afhandeling is prima verlopen, de eigenaar Ivar heeft ons regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen richting de aflever datum. Bij aflevering van de auto nam Ivar ruim de tijd om ons tevreden weg te laten rijden. Tegen de tijd dat wij weer aan een andere auto toe zijn zullen we zeker weer bij Buist auto’s kijken.
Groet fam. M. Ladurner

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dennis Veninga

21-12-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Na veel ellende met mijn auto heb ik besloten na advies van mijn vader een auto te kopen bij buist. Hele goede service, leuke mensen met goede humor. Service is nergens wat op aan te merken! Kortom, ja.. hier kom ik volgende keer weer!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Gert Zuur

11-12-2017
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijke ontvangst, klantvriendelijk, antwoord op gestelde vragen, keurige showroom ziet er schoon en netjes uit, niet opdringerig, maw een garage waar je graag weer terug komt.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

06-12-2017
7

gemiddelde:
7
Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Hendrik Rodermond

28-11-2017
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:
Hartstike goed en behulpbaar auto handelaar

Ik zou Buist Auto aanbevelen!