Reviews

Beoordelingen Buist Auto

8,7 met 209 beoordelingen
  • 8,9
  • 8,8
  • 8,6

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

06-03-2019
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Ronald Mulder

04-03-2019
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijke verkopers die niet opdringerig zijn. Auto super afgeleverd en zeker een aanrader om hier te gaan kijken als potentiele koper!!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: J Wold

04-03-2019
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Prettig vakkundigheid flexibel

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Wim Jaasma

28-02-2019
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Zeer fijne nieuwe auto gekocht met goede prijs kwaliteit verhouding. Werd áls nieuw afgeleverd.
Op prettige en duidelijke manier zaken gedaan.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Ronny Lansink

27-02-2019
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Wij, komende vanuit de Achterhoek, waren van plan om bij een andere garage een auto te kopen.(witte Ford Focus diesel) Deze zou eerst mee naar onze eigen garage voor een aankoopkeuring, dit liep echter spaak. Vanmiddag dus out of the blue contact gezocht met Buist Autos of ze tijd hadden om voor mij per direct een aankoopkeuring te kunnen doen. Ja hoor, kom maar langs. Na uiterst vriendelijk te woord te zijn gestaan bij aankomst werd er direct plek en tijd vrij gemaakt in de werkplaats. De monteur heeft een stuk gereden en daarna alles uitgebreid gecontroleerd zonder dat er op de klok gekeken werd. We zijn nog voorzien van allerlei advies omtrent onderhoud en wat schetste onze verbazing toen we de aankoopkeuring af wousen rekenen? Het koste niets! Geweldig dat dit zo nog kan!! We hebben de auto gekocht maar zullen in de toekomst zeker ook aan Buist Auto's denken!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

23-02-2019
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Gea Snoek

22-02-2019
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Wij zijn zeer tevreden heel klant vriendelijk goede service zeker een aanbeveling

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Eric Telkamp

19-02-2019
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

07-02-2019
3,3

gemiddelde:
3,3
Beschrijf uw ervaring:
Ik adviseer potentiele klanten om bij aanschaf geen BOVAG garantie te nemen, want bij eventuele problemen is Buist Auto's niet in staat dit adequaat op te lossen. Punto Evo gekocht en last van brandstofgeur in het interieur. Volgens dealer was er niks aan de hand en zou dit mogelijk zelfs door het afdoppen van de EGR klep kunnen komen. Het regeneren proces verloopt niet goed indien er afgeremd wordt (motor slaat af en start opnieuw). Ook dit konden ze niet oplossen. Het enige positieve is dat er een gratis leenauto meegegeven wordt. De genoemde kwaliteitskenmerk waar Buist Auto's mee adverteert is ver te zoeken.

Ik zou Buist Auto niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Arjan Suurd

13-01-2019
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Goede ervaring. Snel en voor zaken gedaan

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: HJ Lammers

09-01-2019
9,7

gemiddelde:
9,7
Beschrijf uw ervaring:
Leuke, normale verkopers. Goede service, kennis van zaken. Nemen se tijd voor je en lekkere koffie!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rinze Koning

05-01-2019
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerry A.

29-12-2018
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk, correct, en eerlijk

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Reinder Van Rein

24-12-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Prettig, lekker informeel en duidelijk

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Anja Ottens

21-12-2018
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:
Goede service en deskundig advies

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Patrick Noorlander

21-12-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Marco Gomes

20-12-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Geweldige vakman, een top bedrijf. Tot in de puntjes geregeld, zeker ook met gebruikte auto's. Buist gaat voor kwaliteit. Ik zou zo weer een auto willen kopen, maar heb er net 1 bij hen gekocht.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: René Spiering

19-12-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: D. De Vries

17-12-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een jonggebruikte auto gekocht bij dit bedrijf. Ruime voorraad, aardige medewerkers en een vlotte reactie op de mail, erg goede ervaring!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Menno Huizinga

20-11-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

20-11-2018
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een superfijne tweedehands auto bij Buist gekocht voor een goede prijs. De service nadien (met nog een paar extra banden) was fantastisch!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rik Andries

19-11-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Top service en reeel!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

19-11-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Wij hebben wederom gekozen voor Buist Auto’s!
Wij kiezen voor Buist vanwege het totaal plaatje.
De juiste service in de werkplaats en de correcte behandeling in de showroom.

Ga zo door mannen!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

19-11-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Ontzettend vakkundig en meedenkend. Ivar is op zoek gegaan naar een auto voor mij en heeft geheel rekening gehouden met mijn wensenlijstje.
Ook voor onderhoud kan ik er altijd terecht. Ben super tevreden.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Alexander De vries

04-11-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Janny R. Borst

25-10-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Heel prettig geholpen

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Patrick Van Mil

25-10-2018
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Pascal Pieterman

25-10-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerard Swint

16-10-2018
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:
Uitstekende service, diverse goede gebruikte auto's

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Jcj Eerland

12-10-2018
7,3

gemiddelde:
7,3
Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk en behulpzaam, Vind het jammer dat ik nu al (13000km ) naar ander banden moet gaan kijken omdat er te weinig profiel op zit. Als je halfjaar garantie heb op zo jongen auto dat dan al 2 banden moet vervangen. Dat pas niet bij een BOVAG garantie bedrijf.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Evert Kuipers

10-10-2018
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:
Uitstekend autobedrijf. Goed geholpen, keurig voorkomen en nog steeds bijzonder tevreden met mijn aankoop.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: H. Janssen

09-10-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Wederom een prachtige en betrouwbare auto gekocht bij Buist Auto’s. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Bart Grezel

08-10-2018
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: B S

03-10-2018
1

gemiddelde:
1
Beschrijf uw ervaring:
Zeer slecht ervaring met Buist auto's. Kia Ceed gekocht met garantie. Meteen na het ophalen al een flinke storing in de auto. Tot twee keer toe was de garage niet kundig genoeg om dit probleem te vinden en te repareren. Uiteindelijk hebben we de auto terug verkocht (met flink verlies) omdat we het vertrouwen kwijt waren in de auto en de garage. Slechte communicatie en afspraken worden niet nagekomen.

Ik zou Buist Auto niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Annet Nobbe

22-08-2018
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:
Prima, zeer tevreden en deskundig

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: B.J Van Dijk

18-08-2018
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:
Het was de eerste keer dat ik met auto Buist zaken heb gedaan en heeft bij mij een zeer goede indruk achterge-
laten.Ik ben rustig benadert nadat ik zelf eerst even rustig heb kunnen rondkijken.Mijn vragen zijn naar mijn mening eerlijk beantwoord, dus niet van die vage verhalen dat je denkt van het zal wel.
goede prijs voor mijn inruil, vlotte afhandeling voor aflevering. klasse!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

18-08-2018
7,7

gemiddelde:
7,7
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dave Hakkert

17-08-2018
9,7

gemiddelde:
9,7
Beschrijf uw ervaring:
Prima!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Marc Vincken

15-08-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: David Bremer

14-08-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Irma

14-08-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Mooie jonge auto's heeft hij staan. Echt een aanrader voor iemand die opzoek is naar een betrouwbare jonge occasion.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

14-08-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Super professionele behandeling netjes en vriendelijk , aanrader

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Berry Z

29-04-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Polen

28-04-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-04-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Meedenkend met de vraag, onderhandelen met respect en uiteindelijk een deal waar we allebei tevreden mee zijn.
en na bijna 4 maanden en ruim 10.000 km, nog steeds tevreden met de aankoop

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Trenning

25-04-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Keurig behandeld eerlijk open en als je binnen stapt voel je de huiselijke en ongedwongen zweer.
Alles bij elkaar een fijn en eerlijk bedrijf.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Ben Dekens

25-04-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Albert van den Bos

25-04-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rob en Annet De Jager

19-03-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Prettig ontvangst zonder blabla. Service niets op aan te merken. De auto is prachtig, zijn we zeer tevreden mee. Het afhandelen van enkele krasjes, slechte ruitenwissers is prima afgehandeld. Kortom zeker een aanrader.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Judith Koobs

26-02-2018
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:
Goede uitleg van de auto van tweede hands auto. Snelle service uitlevering van de auto. Handig dat de auto daar ook in onderhoud kan met vervangende auto mocht dit nodig zijn.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!