Reviews

Beoordelingen Buist Auto

8,8 met 167 beoordelingen
  • 8,9
  • 8,8
  • 8,6

Beoordeeld door: Berry Z

29-04-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Polen

28-04-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-04-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Meedenkend met de vraag, onderhandelen met respect en uiteindelijk een deal waar we allebei tevreden mee zijn.
en na bijna 4 maanden en ruim 10.000 km, nog steeds tevreden met de aankoop

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Trenning

25-04-2018
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Keurig behandeld eerlijk open en als je binnen stapt voel je de huiselijke en ongedwongen zweer.
Alles bij elkaar een fijn en eerlijk bedrijf.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Ben Dekens

25-04-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Albert van den Bos

25-04-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rob en Annet De Jager

19-03-2018
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Prettig ontvangst zonder blabla. Service niets op aan te merken. De auto is prachtig, zijn we zeer tevreden mee. Het afhandelen van enkele krasjes, slechte ruitenwissers is prima afgehandeld. Kortom zeker een aanrader.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Judith Koobs

26-02-2018
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:
Goede uitleg van de auto van tweede hands auto. Snelle service uitlevering van de auto. Handig dat de auto daar ook in onderhoud kan met vervangende auto mocht dit nodig zijn.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Eric Loderus

09-02-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: G Huisman

05-02-2018
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Co Schavemaker

05-02-2018
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Wij kenden het bedrijf niet. Bij navraag bleek het om een goed lopend bedrijf te gaan waardoor wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan.
Een mooi berijf met mooie auto's.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Erik Henkelman

05-01-2018
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Altijd zeer vriendelijk en goed geholpen. Dit keer een zoekopdracht gegeven voor een andere (gebruikte) auto. Ze hebben de juiste auto gevonden binnen niet al te lange tijd. Gedurende het traject zijn we altijd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Michel Ladurner

22-12-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Onze eerste indruk was meteen goed. De auto waar wij in geintresreed waren hebben wij op onze gemak in de showroom kunnen bekijken. Verdere afhandeling is prima verlopen, de eigenaar Ivar heeft ons regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen richting de aflever datum. Bij aflevering van de auto nam Ivar ruim de tijd om ons tevreden weg te laten rijden. Tegen de tijd dat wij weer aan een andere auto toe zijn zullen we zeker weer bij Buist auto’s kijken.
Groet fam. M. Ladurner

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dennis Veninga

21-12-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Na veel ellende met mijn auto heb ik besloten na advies van mijn vader een auto te kopen bij buist. Hele goede service, leuke mensen met goede humor. Service is nergens wat op aan te merken! Kortom, ja.. hier kom ik volgende keer weer!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Gert Zuur

11-12-2017
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijke ontvangst, klantvriendelijk, antwoord op gestelde vragen, keurige showroom ziet er schoon en netjes uit, niet opdringerig, maw een garage waar je graag weer terug komt.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

06-12-2017
7

gemiddelde:
7
Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Hendrik Rodermond

28-11-2017
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:
Hartstike goed en behulpbaar auto handelaar

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Patrick

28-11-2017
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Zeer goede ervaring met aankoop van onze gebruikt alfa Romeo. Al de afspraken die gemaakt zijn voor de aflevering zijn meer dan na gekomen. Ik kan Buist auto dan ook zeer aanraden.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk en Ria Beijering

20-11-2017
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:
Wij hebben dit bedrijf als zeer prettig en deskundig ervaren, wij waren er voor de 1e keer maar voelden ons er meteen thuis.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Aalbert Van Altena

13-09-2017
9,7

gemiddelde:
9,7
Beschrijf uw ervaring:
Deskundig, betrouwbaar en goede service

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

13-09-2017
6,7

gemiddelde:
6,7
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Mic De Bergh

12-09-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Ivar is super vriendelijk en komt zijn afspraken altijd na. Dat maakt dat een ieder met een gerust hart een voertuig kan aanschaffen.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

12-09-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Het was voor ons een behoorlijk eind rijden vanuit huis, maar zeker de moeite waard. De auto stond er nog mooier bij dan beschreven was. Klein bedrijf, prettig vriendelijke ontvangst, zeer toegankelijk.
Niet onbelangrijk....'afspraak is afspraak'.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Teun V

12-09-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Tot nu toe heel goed. De bij Buist aangeschafte auto krijgt nog een garantie reparatie. Ik ga er van uit dat dit goed wordt verholpen.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dennis Boon

11-09-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Garage Buist weet wat voor auto's ze verkopen. Goede occasions met een tikkeltje extra. Ze waren eerlijk en duidelijk. Mijn nieuwe (gebruikte) auto bevalt me tot op heden uitermate goed. Aanrader om eens te gaan kijken.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Anneke Joon

10-09-2017
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Tineke Smit

08-09-2017
7,3

gemiddelde:
7,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Marcel Van roeden

08-09-2017
7,7

gemiddelde:
7,7
Beschrijf uw ervaring:
Prima lekker duidelijk

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Jos Jenneboer

08-09-2017
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Een prachtige auto gekocht daar en heel goed geholpen.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rikus Hegen

08-09-2017
7,7

gemiddelde:
7,7
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Robbert Land

08-09-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Lekker normaal en geen poespas.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Hans Ter Wielen

08-09-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Zeer plezierige ervaring om hier een auto te kopen en op te halen.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Jcf muller Muller

26-08-2017
6,3

gemiddelde:
6,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Jack Tempel

24-08-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Fijne auto gekocht en ook met een kleine reparatie onderweg in Duitsland goed afgehandeld.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

31-07-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: René Blomsma

21-05-2017
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:
Goede eerste indruk en is ook zo gebleven. Vlotte soepele overeenkomst gesloten.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Ed Effendi

19-05-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Zeer toegankelijk bedrijf met vakkundig personeel. Wij voelen ons als klant serieus genomen!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Erik

24-04-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Goede en heldere communicatie. Mankeerde een klein dingetje aan de auto maar is keurig opgelost.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: René Hessels

10-04-2017
8,3

gemiddelde:
8,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rinus Huizinga

10-04-2017
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Betsie Lanting

09-04-2017
8

gemiddelde:
8
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Dunnink

09-04-2017
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Rick Staal

08-04-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Prima. Auto's zijn schoon. Nette aflevering van gekochte auto.
Nieuwe voorbanden en distributie riem.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: J Van der Heul

06-04-2017
9

gemiddelde:
9
Beschrijf uw ervaring:
Wij hebben een eerlijk en oprecht gevoel van dit bedrijf, prima service en naar onze smaak goede, leuke auto's

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Medema

05-04-2017
9,7

gemiddelde:
9,7
Beschrijf uw ervaring:
Een super service. Onderhoud zoals het moet. Komen afspraken na zoals beloofd. Gastvrije en vriendelijke mensen aan wie wij onze auto graag toevertrouwen. Van harte aanbevolen!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Remco Lub

08-03-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Super bedrijf!!

Dik tevreden over de service en afhandeling.

Op internet zagen we een rode Opel insignia alleen stond deze in Assen. Normaal zou ik dat te ver vinden voor het uit zoeken van een auto. Zelf komen we namenlijk uit Enkhuizen. Gelukkig zijn we er wel heen gegaan. Deze auto is gewoon anders dan de standaard Opel insignia,s en daar zagen we nog veel meer mooie auto's staan. Buist auto's staat bekend om mooie speciale auto's.

Na een klein dingetje aan onze auto. ( stoelverwarming en wiellager) Heeft Buist auto's dit super opgelost. En zelfs speciaal vervoer geregeld van af het station in Assen

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Sander Hagedoorn

25-01-2017
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Supergoed geholpen en snelle levering!

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Cor Verkade

09-01-2017
8,7

gemiddelde:
8,7
Beschrijf uw ervaring:
Een nette een eerlijke service. Ook na de aankoop/inruil van de auto ben ik nog meer dan welkom voor (vrijblijvende) adviezen en andere zaken.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Annie Vedder

19-12-2016
10

gemiddelde:
10
Beschrijf uw ervaring:
Prima bedrijf met klantvriendelijke medewerkers.

Ik zou Buist Auto aanbevelen!

Beoordeeld door: Harm Haasjes

18-12-2016
9,3

gemiddelde:
9,3
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Buist Auto aanbevelen!