Een nog grotere speciale selectie young exclusive occasions met nét dat beetje extra

Binnenkort open: ons nieuwe autobedrijf in Gieten

Buist Auto’s biedt vanaf dit voorjaar nóg meer jonge, exclusieve auto’s met weinig kilometers. Op de nieuwe locatie van ons autobedrijf in Gieten presenteren wij een zeer groot aanbod in jonge gebruikte auto’s met nét dat beetje extra. U vindt ons binnenkort op bedrijventerrein Bloemakkers, direct aan de N34.

Occasion kopen? Van hippe stadsauto tot exclusief businessmodel

Zoekt u een exclusief, jong businessmodel, een hippe stadsauto of een bijzondere middenklasser? Een jonge occasion met nét dat beetje extra, een lage kilometerstand en een bijzondere of luxe uitvoering met speciale opties? Bij Buist Auto’s vindt u een super brede collectie van vele merken en modellen.

Auto kopen of leasen in Gieten

Wilt u een auto kopen of leasen? Met autolease tegen uitstekende voorwaarden maken wij uw droomauto bereikbaar. En kiest u liever voor kopen? Dan adviseren wij u graag over de diverse aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Zo krijgt u bij Buist Auto’s altijd de financieringsvorm die het best bij u past.

Uitstekend bereikbaar, parkeren voor de deur

De toplocatie van ons autobedrijf aan de Steenkamp 13 in Gieten is vanuit alle richtingen uitstekend en snel bereikbaar dankzij ligging aan de rijkswegen N33 en N34. Onze zeer ruime showroom met verrassend groot buitenterrein biedt ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Universele autogarage

Wij maken uw auto rijklaar in onze eigen riante, moderne werkplaats. Onze universele autogarage is uitgerust met de modernste (diagnose-) apparatuur en gereedschappen voor alle merken en modellen auto’s. Op zes werkplekken met vijf bruggen voeren onze vakkundige en ervaren monteurs alle reparaties en onderhoud uit. Met passie voor ons vak leveren wij uitstekende service en kwaliteit.