Home » BOVAG

Wij zijn een BOVAG-garage

Buist Auto’s is aangesloten bij BOVAG. Onze klanten kunnen mede hierdoor rekenen op betrouwbaarheid en deskundigheid. Als BOVAG garage worden wij met regelmaat gecontroleerd en moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen om dit lidmaatschap te behouden. 

Vanwege ons lidmaatschap bij BOVAG kunt u bij ons ook kiezen voor BOVAG-garantie en -autoverzekeringen.

Wat is BOVAG Garantie?

Wanneer u bij ons een occasion koopt met afleverpakket, dan valt uw auto onder de BOVAG-garantie. Dit houdt in dat uw auto kosteloos wordt hersteld als er gebreken optreden die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. Dit geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als van de manuren die nodig zijn om het gebrek te verhelpen. Moet er een reparatie worden uitgevoerd aan uw auto tijdens deze garantieperiode? Dan krijgt u altijd passend vervoer aangeboden.

Bent u benieuwd naar onze occasions? Bekijk onze voorraad!

BOVAG-garage

Direct een BOVAG Autoverzekering afsluiten

Als u net een nieuwe occasion heeft aangeschaft, wilt u deze uiteraard zo goed mogelijk verzekeren. De BOVAG Autoverzekering is een uitgebreide verzekering met maximale zekerheid en interessante voordelen. Bij ons kunt u deze snel en eenvoudig afsluiten.

Bent u benieuwd naar deze verzekering en welke voordelen u te wachten staan? Vraag ons dan gerust even om meer informatie hierover!