Het verhaal van Buist Auto's

Bij Buist Auto’s maakt de collectie het verschil. Bij ons vindt u altijd een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen occasions met nét dat beetje extra.

Als kleine jongen had Ivar de droom om ooit een eigen autobedrijf te hebben. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse dealer- en universele autobedrijven besloot hij in 2006, op 25-jarige leeftijd, de sprong te wagen. Buist Auto’s werd opgericht. 

Eerst vanuit huis en na een paar maanden vanuit een pand dat werd gedeeld met een autopoetsbedrijf in Assen. Met slechts een paar occasions, een laptop en veel enthousiasme begon hij het avontuur. Al snel werd duidelijk dat het ondernemerschap Ivar op het lijf geschreven is!

Het pand werd al snel te klein voor zijn groeiende voorraad auto’s en na een jaar verhuisde hij met het bedrijf naar een pand aan Dr. A.F. Philipsweg in Assen.

Het idee om een werkplaats te beginnen, begon in 2008 concrete vormen aan te nemen en de voorraad bleef groeien, dus toen in 2013 het pand aan de J.C. van Markenstraat in Assen beschikbaar kwam was de verhuizing een logische stap. Aan de Van Markenstraat was, naast een showroom, ruimte voor een werkplaats met 2 bruggen.

Inmiddels waren Ans en Diederik het team komen versterken en groeide Buist Auto’s ook daar uit z’n jasje.

In 2019 kwam de mogelijkheid om het bedrijf te vestigen in Gieten, nog meer ruimte voor de werkplaats en de occasionvoorraad. Met 5 bruggen, APK apparatuur en de modernste gereedschappen voor brandstof, (plug-in) hybride of elektrisch aangedreven auto’s, heeft de werkplaats een flinke groei doorgemaakt en is, evenals de verkoopafdeling, voorbereid op de toekomst. Het ziet er naar uit dat Buist Auto’s hier in Gieten definitief op z’n plek is.

Ons team

Ivar Buist

Eigenaar en oprichter

Diederik Medema

Verkoopadviseur

Ans Buist

PR/Administratie

Robbin Kemkers

Monteur
Bij het schrijven van mijn masterproef heb ik ontdekt dat waardevolle bronnen cruciaal zijn. Dit masterarbeit ghostwriting agentur website is een essentiële schat aan wetenschappelijke artikelen en expertinzichten gebleken. In de complexiteit van mijn onderzoek heeft dit platform zich als onmisbaar bewezen, waardoor ik mijn argumenten kon verfijnen en mijn analyse kon verdiepen. Als toegewijde student heeft het gebruik van hulpmiddelen zoals dit website aanzienlijk bijgedragen aan de wetenschappelijke basis van mijn werk.