Home » Over ons

Buist Auto’s: aangenaam!

Maak kennis met Buist Auto’s. Vanaf het begin staat de passie voor auto’s bij ons centraal. Wij zijn dan ook elke dag weer enthousiast om de beste service te verlenen aan onze klanten. Graag delen we hoe het begon en hoe wij als team voor u klaar staan.

Een jongensdroom

Buist Auto’s is voor mij een droom die werkelijkheid is geworden. Als kleine jongen wilde ik dit al. Bij verschillende dealer- en universele autobedrijven heb ik ervaring opgedaan, om vervolgens de sprong te wagen. In 2006 was het zover en richtte ik Buist Auto’s op.

De start van Buist Auto’s

Zoals dat voor de meeste beginnende ondernemers geldt, ben ik klein begonnen. Eerst vanuit huis, maar al snel kon ik een pand delen met een ander bedrijf. Met een berg enthousiasme, een paar occasions en een laptop stond ik aan het begin van dit prachtige avontuur. De combinatie van auto’s en het ondernemerschap zorgen er nog altijd voor dat ik me als een vis in het water voel.

Ik zag mijn voorraad auto’s groeien en breidde het bedrijf uit met een werkplaats. Als antwoord op de groei, zijn wij als bedrijf inmiddels meerdere keren verhuisd. Ook trek ik de kar niet meer alleen. Met Ans voor de PR en de administratie, Diederik in de verkoop, onze IT-man en monteur Ronny en monteur Sebastiaan zetten we ons samen in voor Buist Auto’s.

Klaar voor de toekomst

En de toekomst? Daar zijn wij helemaal klaar voor. In de werkplaats werken we met de modernste gereedschappen en diagnoseapparatuur aan benzine-, diesel-, (plug-in) hybride en elektrische auto’s. En in de showroom adviseren we onze klanten, waarbij er keuze is uit onze mooie occasionvoorraad.

Het team

Ons team is een betrokken en loyale club collega’s. En wij voelen ons betrokken bij onze klanten. Samen zoeken we naar de auto die het best bij hen past. Wij verzorgen het onderhoud en staan klaar voor onze klanten wanneer reparaties en keuringen nodig zijn. In al die jaren dat Buist Auto’s bestaat, durf ik te zeggen dat wij onze klanten hebben leren kennen. Hebben wij elkaar nog niet ontmoet? Dan nemen we graag de tijd om kennis te maken. Kom maar snel bij ons binnenlopen.    

Wees welkom bij Buist Auto’s, wij helpen u graag.

Ivar Buist

Ik stel u graag voor aan ons team.

Team

Over Buist Auto's - Ivar Buist
Over Buist Auto's - Diederik Medema
Over Buist Auto's - Ans Buist

Kwaliteit occasions

Kwaliteit en eerlijkheid gaan bij ons hand in hand. Dat ziet u terug in ons aanbod en in onze werkwijze.

Betrokken

“Komt er een auto binnen, dan weet Ivar precies bij welke klant die zou passen.” – Ans Buist

Nét dat beetje extra

Wij selecteren onze auto’s op luxe uitvoering met extra accessoires en weinig kilometers.

“Wij voelen ons betrokken bij onze klanten.

Samen zoeken we naar de auto die het best bij hen past.”