Home » Onze werkplaats

Onderhoud, reparatie en APK

Wanneer u onze werkplaats binnenstapt, ziet u onze ervaren monteurs aan het werk. Deze vakfanaten werken met de modernste gereedschappen en diagnoseapparatuur aan benzine-, diesel-, (plug-in) hybride en elektrische auto’s. Staat uw auto op een van de vijf bruggen, dan wordt er druk gewerkt aan een keuring, reparatie of onderhoudsbeurt.

  Afspraak maken

  APK

  U ontkomt er als auto-eigenaar niet aan: de APK. Doorrijden zonder een geldige algemene periodieke keuring is zelfs verboden. Ziet u hier elke keer weer tegenop omdat u bang bent voor onverwachte kosten? Bij ons is dat niet nodig! Wanneer uw auto bij ons gekeurd wordt, dan krijgt u een realistisch overzicht van de eventuele reparaties die nodig zijn om uw auto verkeersveilig op de weg te houden. Als u graag een offerte ontvangt voor deze reparaties, dan maken wij die voor u in orde. Wij keuren zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

  Vanaf twee maanden voor de vervaldatum kan uw auto gekeurd worden. Bent u klant bij ons? Dan sturen wij u op tijd een berichtje ter herinnering aan de APK. Op deze manier kunt u de keuring op tijd inplannen en blijft er voldoende tijd over voor eventuele reparaties.

  Kleine beurt en grote beurt

  Om problemen met uw auto zoveel mogelijk te voorkomen is onderhoud van groot belang. De kleine en grote beurt zijn hierin essentieel. Maar wat is nou eigenlijk het verschil?

  Bij een kleine beurt controleren we uw auto op verschillende onderdelen. Zo controleren we de banden en remmen, de schokdempers en de uitlaat. En we controleren of de ruitenwissers nog in topvorm zijn. Daarnaast vullen we vloeistoffen bij en vervangen of verversen we olie en het oliefilter.

  De werkzaamheden die we doen bij een kleine beurt, zijn ook standaard onderdeel van de grote beurt. Bij een grote beurt wordt de auto op meer punten gecontroleerd. Hiervoor gebruiken we het schema dat fabrikanten leveren. Per merk zijn er dus specifieke controlepunten. Na dit onderhoud is uw auto weer helemaal klaar om kilometers voor u te maken.

  Bandenwissel, zomer- en winterbanden

  Voor het verwisselen van uw zomer- en winterbanden, hoeft u niet zelf met een krik en dopsleutel in de weer. Wij vervangen ze graag voor u. Binnen een mum van tijd hebt u de geschikte banden voor het seizoen onder uw auto zitten.

  Wanneer de banden verwisseld zijn, is het ook mogelijk ze bij ons op te slaan. Zo liggen ze thuis niet in de weg en hoeft u er niet mee te sjouwen wanneer het weer tijd is voor de volgende bandenwissel. Bovendien is het opslagklimaat bij ons altijd perfect om uw banden in optimale conditie te houden. Voor het wisselen van de autobanden – met of zonder opslag – betaalt u jaarlijks een klein tarief. Wij geven u hier met alle plezier meer informatie over.

  Vervangend vervoer en gratis haal- en brengservice

  Moet uw auto even bij ons blijven voor reparatie of onderhoud? Wij snappen dat dit onhandig is voor uw dagelijkse bezigheden. Daarom bieden wij vervangend vervoer aan. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van een leenauto. Als u deze reserveert bij het maken van de afspraak, zorgen wij ervoor dat een auto voor u klaarstaat. Ook is het mogelijk gebruik te maken van een van onze leenfietsen.

  Wilt u graag gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice? Vraag ons dan even naar de mogelijkheden.

  Monteren van accessoires

  Als u uw auto wilt optimaliseren met accessoires zoals een trekhaak, carkit of met stoelverwarming, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en monteren accessoires voor alle automerken.

  Kwaliteit occasions

  Kwaliteit en eerlijkheid gaan bij ons hand in hand. Dat ziet u terug in ons aanbod en in onze werkwijze.

  Betrokken

  “Komt er een auto binnen, dan weet Ivar precies bij welke klant die auto zou passen.” – Ans Buist

  Nét dat beetje extra

  Wij selecteren onze auto’s op luxe uitvoering met extra accessoires en weinig kilometers.

  “Onze monteurs werken met de modernste gereedschappen en diagnoseapparatuur aan uw auto”