Home » Autolease maakt uw occasion of nieuwe auto bereikbaar

Autolease maakt rijden in de auto van uw dromen mogelijk. U kunt niet alleen een nieuwe auto leasen, maar ook kiezen voor occasionlease. In veel gevallen is bij een gebruikte auto de keus voor financial lease het aantrekkelijkst, soms netto operational lease. Bij het leasen van een nieuwe auto valt de keuze meestal op financial lease.

Autolease voordelen

  • Autolease maakt de ondernemers flexibel
  • Geen verlies van liquiditeit bij aanschaf auto
  • Fiscaal voordeel voor ondernemers
  • Een vaste, lage prijs per maand
  • In veel gevallen zijn geen jaarcijfers nodig

Financial lease

Financial lease is een zakelijke lening voor uw auto. Bij ons krijgt u altijd het voor u voordeligste leasecontract tegen de beste voorwaarden. U rijdt voor een vaste, lage prijs zonder dat u in één keer de volledige aankoopprijs hoeft op te hoesten. Financial lease is zeer geschikt voor occasionlease. En na afloop van de leaseperiode is de auto helemaal van u! Voor zakelijke rijders heeft financial lease ook nog eens verschillende fiscale voordelen.

Operational lease

Bij operational lease huurt u uw auto voor de lange termijn. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij, u loopt dus geen risico over de restwaarde. Bij netto operational lease is gebruik van de auto en wegenbelasting inbegrepen. Full operational lease is een uitvoeriger leasecontract, inclusief onderhoud en verzekering en desgewenst ook pechhulp, vervangend vervoer en zelfs een brandstofvoorschot. Voor zekerheid over uw mobiliteitskosten. En ook operational lease heeft fiscale voordelen.