Buist Auto’s, nieuwe universele autogarage voor Gieten en omgeving

Buist Auto’s vestigt zich binnenkort in Gieten. Op bedrijventerrein Bloemakkers openen wij dit voorjaar een moderne werkplaats voor reparatie, onderhoud, kleine en grote beurten, apk en aircoservice voor personenauto’s en bedrijfswagens.

Ruime werkplaats voor alle merken en modellen

Onze universele werkplaats is uitgerust met de modernste (diagnose-) apparatuur en gereedschappen voor alle merken en modellen auto’s. Op zes werkplekken met vijf bruggen voeren onze vakkundige en ervaren monteurs alle reparaties en onderhoud uit. Met passie voor ons vak leveren wij uitstekende service en kwaliteit.

Garagebedrijf voor iedere autobezitter uit Gieten, Assen en omgeving

Op onze nieuwe locatie in Gieten beschikken wij over een zeer ruime en modern ingerichte werkplaats waar wij elke autobezitter van dienst zijn met onderhoud en reparaties. Op slechts een kwartiertje rijden van Assen zijn wij onze klantenkring in onze voormalige vestigingsplaats straks als vanouds van dienst. Daarnaast kunnen autobezitters uit Gieten en de omliggende dorpen Rolde, Eext, Gasselte, Gasselternijveen, Gieterveen, Annen, Anloo en vele andere terecht bij ons autobedrijf.

Nieuwste aircomachines

Nieuwe auto’s zijn verplicht voorzien van airco’s met milieuvriendelijk koudemiddel. Wij beschikken over alle gereedschappen en apparatuur voor onderhoud van dit type airco. Dus ook voor aircoservice van uw nieuwe auto kunt u terecht bij Buist Auto’s.

Verkoop van exclusieve, jonge auto’s

Zoekt u een jonge gebruikte auto met nét dat beetje extra? U vindt bij ons altijd ruim 100 jonge, exclusieve occasions in een bijzondere en luxe uitvoering, met speciale opties en gegarandeerd met lage kilometerstand. Kom langs en laat u verrassen door het brede aanbod in onze ruime showroom en op ons grote buitenterrein.