Nieuwe werkplaats, nieuwe kansen

Is je bedrijf al dertien jaar gevestigd op dezelfde vertrouwde locatie, dan is een verhuizing best spannend. Maar wil je je klanten beter en sneller bedienen, dan moet je soms keuzes maken. Zo hebben we de keuze gemaakt om ons universele autobedrijf te verhuizen naar Gieten.

Uitbreiding werkplaats Buist Auto’s lag al tijden op de loer

In de dagelijkse gang van zaken, is het makkelijk om je te focussen op datgene waar je op dat moment mee bezig bent. Kijk je hier vanaf een afstandje naar, dan liggen de kansen ineens voor het oprapen! Dit gold ook voor ons. Met de toenmalige ruimte en capaciteit, konden we lang niet zoveel klanten bedienen als we nu kunnen. Toen zijn we om ons heen gaan kijken.

Betere locatie, betere voorzieningen in de werkplaats

Vanuit Assen zijn we zonder enig obstakel verhuisd naar bedrijventerrein Bloemakkers in Gieten. Waanzinnig! Een goede locatie, gelegen op het kruispunt van de N33 en N34. Zo zijn we makkelijker te bereiken dan eerder. Een ander pluspunt is dat de huidige werkplaats is voorzien van zes werkplekken met vijf bruggen, waar we eerder werkten op twee werkplekken. Dit biedt ons niet alleen de ruimte om ons werk beter te doen, maar we kunnen veel meer reparaties en onderhoudsbeurten tegelijkertijd aan.

Belangrijk vinden we dat onze klanten zich net zo welkom blijven voelen als dat ze eerst deden.

Waar hebben we aan getwijfeld rondom de verhuizing?

Belangrijk vinden we dat onze klanten zich net zo welkom blijven voelen als dat ze eerst deden. Er was daarom eigenlijk maar één reden waarom we onszelf achter de oren hebben gekrabd. Dit was het feit dat we voor sommige van onze vaste klanten een stukje verder weg zitten. Voor een onderhoudsbeurt kan dit voor hen extra tijd kosten. Om die reden kunnen we de auto (voor reparatie of onderhoud) zelf ophalen en terugbrengen, om zo extra tijd van onze klanten te besparen. Bovendien hebben we leenauto’s om te gebruiken.

Kunnen we u ook voorzien van een jonge occasion?

We hebben altijd 100 jonge, exclusieve occasions beschikbaar met nét dat beetje extra. Bent u op zoek naar een bijzondere auto met een luxe uitvoering, neem dan contact met ons op of kom langs op onze prachtige nieuwe locatie.